Program


Hogyan neveljünk boldog gyermeket? Kádár Annamária előadása a gyermeknevelésről

Hogyan neveljünk boldog gyermeket? Kádár Annamária előadása a gyermeknevelésről

Kádár Annamária pszichológus, a Mesepszichológia c. könyvek szerzőjének előadása a gyermeknevelésről.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 6. szombat, 19:00

Szülőként, pedagógusként a nevelés során is a magam történetét mesélem el. A szabályok, határok kijelölése és betartatása; a motiválás; a problémamegoldás kérdéseiben történő választások mind rólam, az én világképemről szólnak. Ebben a történetben helyet kapnak a szorongásaim, félelmeim, kétségeim, ugyanakkor az erőforrásaim, álmaim, vágyaim, céljaim és a boldogsághoz való viszonyom is. Tetteimmel mesélem el, hogy miben hiszek, miért küzdök, mi az, ami továbbvisz a nehéz helyzetekben – és azt is, hogy mikor adom fel. Ez a hitem vagy hitetlenségem története is. Mit közvetítek gyermekem felé: a világ az egy jó hely, ahova érdemes volt megszületni vagy a világ veszélyekkel teli? Megbízom-e abban, hogy egészséges gyermekem képes a saját tempójában fejlődni, vagy szorongok, hogy „versenyhátrányba kerül” a többiekhez képest, ezért programszerűen „fejlesztem” őt? Képes vagyok-e a problémás helyzetekben nyitottan figyelni és rugalmasan alkalmazkodni, vagy mereven ragaszkodom ahhoz, amit egyszer elhatároztam? A gyermeknevelésről vallott gondolataim, a nevelésben alkalmazott módszereim mind-mind engem mesélnek.

Ajánlatunk


A tárlat megtekintése mellett lehetőség lesz játékok, alkatrészek vásárlására is. A szerencsés látogatók értékes ajándékokat is nyerhetnek a tombolasorsoláson.

Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt jó hangulatú zenés rendezvényünkre! Hétvégi Randevú az Anonymus Retro Band zenekarral. Jegyek elővételben is kaphatók online.

Ajánló


Ady Endre írásai ma is érvényesek. Amit a publikációiban megfogalmaz az kortalan vagy mondjuk úgy, hogy ma is érvényes. Az…

A bábelőadás Csillagtündér meseerdő lakóinak ajándékozott különleges virágokról szól.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!