Program


ÚJ PI SLAM 5 - ValenTinder

ÚJ PI SLAM 5 - ValenTinder

A negyedik Új Pi Slam után szeretnénk köszönetet mondani az Újpesti Kulturális Központnak, hogy hisznek bennünk, és ezzel elmondhatatlan sokat tettek a klubunk fejlődéséhez.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. csütörtök, 19:00

Ennek egyik ékes bizonyítéka a fotón szereplő Csáki Botond, aki itt tűnt fel Újpesten, és talán a kötetlenség, a versenyt nélkülöző formátum is adott neki erőt, hogy kiváló szövegeit vagányul és sallangmentesen adja elő. Ugyanitt a most hiányzó Horváth Flóra is újpesti felfedezettünk, amiért valóban hálát érzünk az Újpesti Kulturális Központnak. 

Október óta javasoltuk, hogy esetleg egy kisebb intimebb helyen megpróbálhatnánk estet tartani, most az Újpesti Polgár Centrumot próbáltuk ki, és egy két apró igazítással itt akár 100 fős publikum előtt is tudunk remek estéket prezentálni. Reméljük, ideszoknak majd azok, akiknek fellépőként vagy nézőként köztünk a helyük.

Köszönjük az első lelkes közönségünknek, és persze a fellépő csapatnak, hogy két oldalról is gondoskodtak a hangulatról.

Mérföldkő: megvolt az első echte újpesti fellépőnk, innentől valószínűleg özönleni fognak az újpesti költők, rapperek, standuposok a slam színpadunkra. 

A magyar kultúra hetét belöktük, 7, azaz 7 új himnusz - parafrázis született, Barát Zsófi, Esti Bálint, Csáki Botond, Németh Ádám Bambusz, Sárközi Bencus, Molnár Ákos és Bíró Dénes tollából, de a többiek is, Csősz Gerő, Irlanda Máté, illetve az open micosok közül Harnos Jenő is kitettek magukért.

2024 itt vagyunk, február 22-én folytatjuk a Valentinderrel, ahol minden szingli rím párra lel. Randizz velünk az Újpesti Polgár Centrumban!

 

Helyszín: Polgár Centrum

(1042 Budapest, Árpád út 66.)

 

Ajánlatunk


Szép Ernő: Lila ákác A Csepp színház előadása

Ajánló


A Shadows Magic Band műsoruk jelentős részét a néhai „The Shadows együttes” számai teszik ki a 60-as-70-es évekből. Ebből adódóan…

RIBISZKE - bábelőadás   A Majorka Színház előadásában

Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt jó hangulatú zenés rendezvényünkre! Hétvégi Randevú a Szilver Zenekarral. Jegyek elővételben is kaphatók…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!